Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Ρονάλντο η Ατλέτικο Μαδρίτης που διώχνει τον Γκριεζμάν

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Ρονάλντο η Ατλέτικο Μαδρίτης που διώχνει τον Γκριεζμάν

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/7/2022 17:23
Στην άλλη πλευρά της Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που παρουσιάζεται από βρετανικό δημοσίευμα, έτοιμος να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Ατλέτικο, η οποία με τη σειρά της θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιμένει και θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο διάσημος Πορτογάλος, θέλει να παίξει στο Champions League, για τουλάχιστον μια τελευταία φορά στην καριέρα του, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ήδη έχει έρθει σ' επαφή με διάφορες ομάδες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Times», έχει αποφασίσει να βάλει πωλητήριο στον Αντουάν Γκριεζμάν, ώστε να βρει τον οικονομικό χώρο για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρονάλντο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η μεταγραφή, ανάλογα με τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, καθώς ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.