Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Επισκευάστηκε το στέγαστρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όλα έτοιμα για τον έλεγχο της UEFA

Παναθηναϊκός: Επισκευάστηκε το στέγαστρο στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όλα έτοιμα για τον έλεγχο της UEFA

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/7/2022 16:18
Απόλυτα έτοιμο θα είναι το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας ή τη Σεντ Τζόσεφς στις 11/8, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι εργασίες συνεχίζονται στην ιστορική έδρα των «πράσινων» και δεν αφορούν μόνο το σκέπαστρο το οποίο είχε πέσει λόγω της κακοκαιρίας τον περασμένο Γενάρη, αλλά και διάφορα άλλα σημεία του γηπέδου όπως οι γωνιακές θύρες (1,5,8,12) αλλά και οι σουίτες.

Στο «τριφύλλι» είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει το παραμικρό έλεγχο στον επικείμενο έλεγχο της UEFA και θα πάρουν το «πράσινο φως» για να αγωνιστούν στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ στη φυσική τους έδρας και να μην χρειαστεί να μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα παίξουν με τη Σλάβια Πράγας, καθώς θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν οι Τσέχοι αποκλειστούν από την ομάδα του Γιβραλτάρ.

Έμεινε ο Αθανασακόπουλος στη δεύτερη ομάδα

Αν και βρισκόταν κοντά στην έξοδο, τελικά υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση της παραμονής του και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί τον αρχηγό της δεύτερης ομάδας του «τριφυλλιού» και θα προσπαθήσει μέσα από τις εμφανίσεις του, να πείσει ότι αξίζει μία θέση στην πρώτη ομάδα.

Ο ίδιος είχε κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό για να μετακομίσει εκεί, ωστόσο τελικά αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.