Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων στον ΠΑΟΚ, δύο στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου

Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων στον ΠΑΟΚ, δύο στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/6/2022 13:58
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ και δύο στον Παναθηναϊκό για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια τα οποία έκαναν οι οπαδοί τους στον τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο παιχνίδια χωρίς τον κόσμο του και θα κληθεί να πληρώσει 64.167 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.