Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Κολλάει» προς το παρόν του Βέλεθ στην Αλ Φατέχ λόγω τρόπου καταβολής του ποσού

Παναθηναϊκός: «Κολλάει» προς το παρόν του Βέλεθ στην Αλ Φατέχ λόγω τρόπου καταβολής του ποσού

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/6/2022 22:13
Η μετεγραφή του Φραν Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό στην Αλ Φατέχ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι «πράσινοι» απαιτούν πλήρη καταβολή του ποσού που έχει συμφωνηθεί με τους άραβες και σε καμία περιπτώση εξόφληση σε δόσεις.

Η συμφωνία κάνει λόγο για 850.000 ευρώ προκειμένου ο Ισπανός στόπερ να μετακινηθεί στην Αλ Φατέχ και να υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο 2+1 ετών με συνολικές αποδοχές 2,1 εκατ. ευρώ, αλλά το ζήτημα έχει... κολλήσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει την πρόταση της Αλ Φατέχ να εξοφλήσει το ποσό σε δύο δόσεις καθώς παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με καθυστερήσεις πληρωμών απ’ την Αλ Αΐν που τους εξόφλησε την τρίτη δόση της μεταγραφής του Μπεργκ, με 5μηνη καθυστέρηση.

Τώρα το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για τους «πράσινους» αφού για να βγουν άμεσα στην «αγορά» τον αντικαταστάτη του Βέλεθ θα πρέπει να έχουν άμεσα διαθέσιμα τα χρήματα της πώλησης του Ισπανού.

Οι «πράσινοι» ήταν ξεκάθαροι, υπογραμμίζοντας πως όλο το ποσό της μεταγραφής θα πρέπει να εξοφληθεί άμεσα και ζητούν να υπάρξει αντίστοιχη, νομική δέσμευση απ’ την αραβική πλευρά. Αυτό πάντως μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί, παρ' ότι η συμφωνία έχει επιτευχθεί από τις 25 Ιουνίου και αν τυχόν δεν προχωρήσουν τα πράγματα όπως θέλουν στο «τριφύλλι» ίσως υπάρξει ακόμα και «ναυάγιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.