Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ζήτησε μεταγραφή από την Τσέλσι ο Ζίγιες, στο κόλπο η Μίλαν»

«Ζήτησε μεταγραφή από την Τσέλσι ο Ζίγιες, στο κόλπο η Μίλαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2022 03:03
Ο Χακίμ Ζίγιες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι και όπως αναφέρουν Ιταλικοί δημοσιογράφοι η Μίλαν μιλάει ήδη με τον εκπρόσωπο του Μαροκινού εξτρέμ ώστε να τον φέρει στο «Σαν Σίρο».

Δύσκολα θα συνεχίσει στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν ο Χακίμ Ζίγιες. Ο Μαροκινός εξτρέμ δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ ενώ όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε στους «μπλε» την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

Φαβορί για την απόκτηση του είναι η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο αλλά και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Η περίπτωση του πάντως δεν είναι απλή καθώς ο 29χρονος αμείβεται με 5 εκατ. λίρες ετησίως.

Ο Ζίγιες υπέγραψε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020 από τον Άγιαξ και σε δύο χρόνια παρουσίας σημείωσε 14 γκολ και 10 ασίστ σε 83 παιχνίδια. Σίγουρα οι άνθρωποι των «μπλε» περίμεναν πολλά περισσότερα από τον Μαροκινό, ο οποίος δεν θύμισε τον παίκτη που έπαιξε την προηγούμενη τετραετία (2016-20) με τη φανέλα του Αίαντα (49 γκολ, 80 ασίστ σε 164 παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.