Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό στα Γιάννενα

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Ολυμπιακό στα Γιάννενα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2013 23:17
Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν στο 53’.

Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι είχαν ευκαιρίες ώστε να τελειώσουντην πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο είχαν αντίπαλο και τον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο ο οποίος στάθηκε εμπόδιο και για τις δύο ομάδες.

Άσχημες στιγμές στο τέλος το αγώνα καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ένας εξ’ αυτών ήρθε στα χέρια με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, με τον οπαδό ο οποίος είχε καλυμμένο πρόσωπο να απομακρύνθηκε με το που είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν.

Το ματς:


Στα αγωνιστικά θέματα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με πρόθεση να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, πιέζοντας τους γηπεδούχους, ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος έκανε πιο δύσκολη τη κατάσταση. Από την άλλη ο ΠΑΣ προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο με εξαίρεση μία κεφαλιά του Λίλα, δεν κατάφερε να ανυσηχήσει αισθητά στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε καλές ευκαιρίες για να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Μήτρογλου να αστοχεί από καλή θέσης στο 12’ ύστερα από μπαλιά του Φετφατζίδη, ενώ ο ίδιος ένα λεπτό μετά νικήθηκε εκ νέου από τον Μπαμπανιώτη.

Στο 19’ ο Έλληνας φορ από εκτελεστής απέκτησε ρόλο δημιουργού, βγάζοντας σέντρα στον Μανωλά, ωστόσο αυτός από καλό σημείο έστειλε την μπάλα άουτ. Μάλιστα στο 24’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν για σπρώξιμο του Μανιάτη στη περιοχή του ΠΑΣ, φάση που ο διαιτητής θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε τελικώς να βρει δίχτυα, με τον Αμπντούν να ευστοχεί σε εκτέλεση φάουλ στο 53’, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους». Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο οι προσπαθείς των Ντε Βινσέντι και Λιλά δεν ανησύχησαν τον Κάρολ.

Έτσι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, με τον Τζεμπούρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 82’ με κεφαλιά, ύστερα από απόκρουση του Μπαμπανιώτη. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη στιγμή ως το τέλος, με τους Πειραιώτες να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Καραϊσκάκη».

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε προβάδισμα απέναντι στον Πλατανιά καθώς επικράτησε με 2-1 στα «Χανιά», χάρη σε τέρμα του Ναβάρο στο 87’. Από την άλλη νίκη πήρε και ο Πανθρακικός ο οποίος επικράτησε με 1-0 απέναντι στη Βέροια και πήρε βραχεία κεφαλή ενόψει του επαναληπτικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.