Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε μεταγραφή στην Ευρώπη ο Σκάρπα, που απασχολεί τον Ολυμπιακό

Ζήτησε μεταγραφή στην Ευρώπη ο Σκάρπα, που απασχολεί τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2022 02:09
Ο Γκουστάβο Σκάρπα, που φέρεται ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, ενημέρωσε την Παλμέιρας πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και κάλεσε τον ατζέντη του να εξετάσει προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους ώστε να διαπραγματευτούν την αποδέσμευση του.

Ο Ολυμπιακός έφερε την Δευτέρα (20/6) στην Αθήνα τους Πίπα και Αλίγιαγκιτς, αλλά φυισκά παραμένει απόλυτα ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Μια από τις περιπτώσεις που τον απασχολεί φέρεται ότι είναι αυτή του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος μένει ελεύθερος τον προσεχή Δεκέμβριο από την Παλμέιρας, αλλά η τελευταία δεν παρουσιάζεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Η στάση της διοίκηση των πρωταθλητών Λατινικής Αμερικής έχει δυσαρεστήσει τον 28χρονο χαφ ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη και σύμφωνα με την βραζιλιάνικη έκδοση του GOAL, οι ατζέντες του παίκτη διατηρούν επαφές με μεσάζοντες και ευρωπαϊκούς συλλόγου προκειμένου να διαπραγματευτούν την αποχώρηση του.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα αλλά πως θα αποτελούσε εναλλακτική για τον ποδοσφαιριστή και ότι ελληνικοί σύλλογοι θα δυσκολεύονταν να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις του.

Το 2022, ο Σκάρπα έπαιξε 28 παιχνίδια για την Παλμέιρας, 23 εκ των οποίων ως βασικός. Στην περίοδο αυτή, πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη που παίζει κυρίως στον άξονα μπροστά από τα κεντρικά χαφ, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο με Φλουμινένσε (111 συμμ., 16 γκολ/25 ασίστ) και Παλμέιρας (181 συμμ., 31 γκολ, 42 ασίστ), ενώ είναι μια φορά διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.