Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής Λέφσκι: «Σ’ αυτήν τη φάση δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ελληνική ομάδα Β' Εθνικής»

Προπονητής Λέφσκι: «Σ’ αυτήν τη φάση δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ελληνική ομάδα Β' Εθνικής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2022 15:05
Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λέφσκι Σόφιας έφερε φιλική ισοπαλία 1-1 με την Σεπτέμβρι Σόφιας και ο τεχνικός της, Στανιμίρ Σοτίλοβ δήλωσε πως σ’ αυτήν τη φάση η ομάδα του δεν μπορεί να αποκλείσει ούτε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αρκετά επικριτικός με τους παίκτες του ήταν ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στανιμίρ Σοτίλοβ μετά τη φιλική ισοπαλία 1-1 με την Σεπτέμβρι Σόφιας σε αγώνα διάρκειας 60 λεπτών.

Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στάθηκε στα προβλήματα που εμφάνισε η ομάδα και τόνισε πως με αυτήν την εικόνα οι Βούλγαροι δεν μπορούν να αποκλείσουν ούτε ομάδα που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Νομίζω ότι οι νεαροί παίκτες είχαν καλή απόδοση. Μπορείτε να δείτε πού πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Η συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι δεν ήταν σε καλό επίπεδο. Αν δούμε τα 7-8 τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν και αυτό τώρα, δεν θα δούμε τίποτα κοινό και εκεί μπαίνει στη συζήτηση η δουλειά του προπονητή. Ελπίζω να βρούμε ρυθμό σύντομα. Οι προπονητές είναι υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση των παικτών. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες προσπαθούν στις προπονήσεις. Πρέπει να βελτιώσουν το επίπεδο της άμυνας τους. Σε αυτήν την κατάσταση που είμαστε σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ελληνική ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά. Στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα άψογοι. Το πρόβλημα ήταν τα λάθη που έγιναν. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα».

Photo Credit: youtube.com/c/levskibg

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.