Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» το πρώτο ματς με την Γκόμελ, άγνωστο που θα γίνει η ρεβάνς

Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» το πρώτο ματς με την Γκόμελ, άγνωστο που θα γίνει η ρεβάνς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2022 23:43
Στο «Κλ. Βικελίδης» θα γίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι του Άρη με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Άγνωστος ο τόπος διεξαγωγής της ρεβάνς.

Ο Άρης κληρώθηκε με την Γκόμελ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με την ομάδα της Λευκορωσίας να ήταν η γηπεδούχους στο πρώτο ματς στις 21 Ιουλίου. Παρόλα αυτά, η UEFA αποφάσισε να αλλάξει τη σειρά των αγώνων κι έτσι η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης» προκειμένου το παιχνίδι να μην πέσει ίδια μέρα με αυτό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το που θα διεξαχθεί η ρεβάνς καθώς η Λευκορωσία είναι τιμωρημένη λόγω του ρόλου της στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία και οι αγώνες των ομάδων της διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είχαν καταθέσει από κοινού αίτημα στην UEFA να γίνουν και τα δύο παιχνίδια τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με παρουσία κόσμου, αλλά η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να αλλάξει τη σειρά των αγώνων δείχνει πως μάλλον δεν φαίνεται πρόθυμη να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.