Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίθανο: Ο Αυστραλός γκολκίπερ πέταξε το μπουκάλι με τις σημειώσεις του Περουβιανού για τα πέναλτι! (video)

Απίθανο: Ο Αυστραλός γκολκίπερ πέταξε το μπουκάλι με τις σημειώσεις του Περουβιανού για τα πέναλτι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2022 16:02
Η Αυστραλία απέκλεισε το Περού στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στο Μουντιάλ για 5η σερί χρονιά. Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Αυστραλό γκολκίπερ, Άντριου Ρεντμέιν να παίζει «βρώμικα» αφού πήρε το μπουκάλι των σημειώσεων του Περουβιανού γκολκίπερ με το που βαράνε τα πέναλτι οι Αυστραλοί και το πέταξε μακριά!

Ο Άντριου Ρεντμέιν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Αυστραλίας επί του Περού στα πέναλτι. Ο 33χρονος γκολκίπερ, που είχε μόλις 2 συμμετοχές με το εθνόσημο, πέρασε στο ματς στις καθυστερήσεις της παράτασης του διηπειρωτικού μπαράζ για τη διαδικασία των πέναλτι και ήταν αυτός που οδήγησε τους «σόκερος» στο Μουντιάλ (5-4).

Ο γκολκίπερ της Σίδνεϋ ΦΚ έκανε... σόου χορεύοντας στη γραμμή του τέρματος σε κάθε εκτέλεση των Περουβιανών ώστε να αποσπάσει την προσοχή τους και η τακτική που απέδωσε καρπούς. Ο Αντβίνκουλα σημάδεψε το δοκάρι, προτού ο Βαλέρα δει τον 33χρονο γκολκίπερ να αποκρούει την εκτέλεση του.

Ωστόσο βίντεο της Movista Deportes αποκαλύπτει και το βρώμικο κόλπο του Ρεντμέιν, καθώς πήρε το μπουκάλι των σημειώσεων του Περουβιανού γκολκίπερ στο οποίο είχε πληροφορίες για τις εκτελέσεις πέναλτι των ποδοσφαιστών της Εθνικής Αυστραλίας και το πέταξε μακριά!








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.