Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα για Τσέλσι στην Ελβετία, στο μηδέν έμεινε η Σάλκε (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα για Τσέλσι στην Ελβετία, στο μηδέν έμεινε η Σάλκε (5ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2013 23:50
Μετά τη νίκη της στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», η Βασιλεία κέρδισε ξανά την Τσέλσι αυτή τη φορά με 1-0 στην Ελβετία και πέρασε στην δεύτερη θέση του ομίλου καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με την Στεάουα στο Βουκουρέστι!

Φωτιά πήρε ο 5ος όμιλος, καθώς η Βασιλεία με γκολ του Σαλάχ στο 87’ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Τσέλσι και έφτασε τους 8 βαθμούς, με αποτέλεσμα να μπαίνει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με την Τσέλσι η οποία δεν είχε ούτε ένα σουτ εντός εστίας (!).

Εν τέλει ο Σαλάχ λύτρωσε την ομάδα του, καθώς σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 87ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Βασιλεία η οποία θα παλέψει κόντρα στην Σάλκε στη Γερμανία ώστε να πάρει αυτή την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Από την άλλη η Τσέλσι μπορεί να έχασε, ωστόσο προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και με νίκη της την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Στεάουα θα μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Στεάουα και Σάλκε ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Βουκουρέστι, αποτέλεσμα που καθιστά μονόδρομο τη νίκη των Γερμανών την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Βασιλεία εάν θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό.

Βαθμολογία:

1. Τσέλσι 9

2. Βασιλεία 8

3. Σάλκε 7

4. Στεάουα Βουκουρεστίου 3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (11/12)

Σάλκε – Βασιλεία

Τσέλσι - Στεάουα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.