Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Προκρίθηκε με Μιραλάς η ΄Εβερτον

Κύπελλο Αγγλίας: Προκρίθηκε με Μιραλάς η ΄Εβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2013 00:27
Με τον Μιραλάς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να βρίσκει δίχτυα, η Έβερτον πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Όλνταμ και «σφράγισε» το εισητήριο για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας όπου εκεί θα βρει απέναντι της την Γουίγκαν.

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ενώ Μπέινς (34' πεν) και Όσμαν (62') σφράγισαν την νίκη για τους γηπεδούχους, με τον Σμιθ να μειώνει απλώς στο 63' για το τελικό σκορ.

Τα «ζαχαρωτά» πραγματοποιώντας σοβαρή εμφάνιση, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους «λάτικς» και τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση που είχαν αφήσει στη μέση μετά το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ντέβιντ Μόγιες έδωσε φανέλα βασικού στον Μιραλάς μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και αυτός δεν τον απογοήτευσε, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή ύστερα από σέντρα του Γκίμπσον, κάνοντας το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό η Όλνταμ απάντησε με δοκάρι από σουτ του Μπάξτερ, ωστόσο στη συνέχεια η Έβερτον έλεγξε τον ρυθμό και στο 34’ ο Μπέινς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Όσμαν πήρε τη σκυτάλη για το 3-0 στο 62’, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Όλνταμ, ήταν να μειώσει για το τελικό 3-1 με κεφαλιά του Σμίθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.