Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκσταση Μπερλουσκόνι για την άνοδο της Μόντσα στην Serie A - «Θέλουμε τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ»

Έκσταση Μπερλουσκόνι για την άνοδο της Μόντσα στην Serie A - «Θέλουμε τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/5/2022 11:38
Η Μόντσα, ομάδα ιδιοκτησίας του άλλοτε ιδιοκτήτη της Μίλαν και πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πανηγύρισε χθες (29/5) την άνοδο της στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορίας της, αφού στο δεύτερο μπαράζ ανόδου με την Πίζα, νίκησε με 4-3 -με ανατροπή- στην παράταση και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς προβιβάστηκε στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μπερλουσκόνι πανηγύρισε την επιτυχία και στις δηλώσεις του προκάλεσε έκπληξη, κάνοντας λόγο για κατάκτηση του τίτλου και συμμετοχής στο Champions League, έχοντας ως στόχο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης.

«Υπέροχη βραδιά, παλέψαμε για όλη τη χρονιά και επιτέλους φτάσαμε σε μία ιστορική μέρα, ορόσημο για τον σύλλογο. Στα 110 χρόνια από από την ίδρυσή της η Μόντσα δεν είχε πάει ποτέ στη Serie A, και φτάσαμε εκεί. Είναι υπέροχο πράγμα για εμάς, για την ομάδα και για όλους τους πολίτες της πόλης. Εχω συνηθίσει να κερδίζω, τώρα πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να φτάσουμε στο Champions League και να κερδίσουμε και το Champions League», δήλωσε σχετικά στο Sky Sports.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.