Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ: «Έρχονται τρόπαια, πάμε για την κορυφή»

Μαρινάκης για την άνοδο της Νότιγχαμ: «Έρχονται τρόπαια, πάμε για την κορυφή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2022 02:41
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνοντας εξαιρετικά υπερήφανος και πως αυτή είναι η μόνο η αρχή, καθώς όπως τόνισε: «έρχονται τρόπαια».

Έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια, η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0 της Χάντερσφιλντ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το παιχνίδι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο Sky Sports για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας και έστειλε μήνυμα για νέες επιτυχίες και τρόπαια.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι στην κάμερα του Sky Sports:

«Είναι μία μαγική νύχτα όχι μόνο για μένα αλλά και για χιλιάδες ή και εκατομμύρια οπαδούς της Φόρεστ εντός και εκτός της Αγγλίας, σε όλον τον κόσμο γενικότερα. Μία μαγική μέρα. Η Νότιγχαμ επέστρεψε. Όπως είχα πει πέντε χρόνια στο BBC έπρεπε να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Τώρα θέλουμε περισσότερα. Είμαστε πίσω στην Premier League και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον προπονητή Στιβ Κούπερ: «Γνώρισα τον Στιβ στην Ελλάδα πριν τον προσλάβουμε και είχα εντυπωσιαστεί. Επικοινωνούσαμε και θεωρούσαμε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αντιστρέψει την κατάσταση. Συγχαρητήρια σε εκείνον, στην ομάδα και τους παίκτες. Συγχαρητήρια στη διοίκησή μας αλλά και στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Ήταν εκεί σε κάθε ματς στο Σίτι Γκράουντ αλλά και εκτός έδρας».

Θέλω να συγχαρώ και τον γιο μου, τον Μιλτιάδη που ανέλαβε φέτος. Έκανε πολύ καλή δουλειά με τον Στιβ και τη διοίκηση. Μαζί με τον Κούλη Δουρέκα. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Πρέπει να το διασκεδάσουμε τώρα. Να χαλαρώσουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια διότι έρχονται τρόπαια
».

Τη συνέχεια και την Πρέμιερ Λιγκ: «Η Φόρεστ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες σε δύσκολες στιγμές και όταν η μπάλα καίει αποδίδουν. Θα δώσουμε ότι χρειαστεί στην ομάδα για να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πως θα κινηθούμε για καλούς παίκτες και θα πάμε για την κορυφή.

Το μήνυμα του αφεντικού της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media:

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Είμαστε ξανά στην Premier League! Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όλους στο κλαμπ γι' αυτήν την ιστορική επιτυχία. Είμαι ευγνώμων για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς μας που έχουν αποδείξει ότι είμαστε μια σταθερή οικογένεια. Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τον προπονητή και την ομάδα του που έχουν κάνει φανταστική δουλειά από τότε που ανέλαβαν, τη διοίκηση, τον Ντέιβ, τον Κούλη και τον γιο μου που από φέτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη του συλλόγου. Από σήμερα στοχεύουμε να ξαναγράψουμε ιστορία και να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια! Αυτή είναι μόνο η αρχή των ΚΟΚΚΙΝΩΝ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.