Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στην Γ’ Εθνική: Το CAS καλεί την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τις βαθμολογίες, στον... αέρα τα μπαράζ

«Βόμβα» στην Γ’ Εθνική: Το CAS καλεί την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τις βαθμολογίες, στον... αέρα τα μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2022 03:22
Το CAS έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Κοζάνη και Λευκίμμη και ζητάει από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τη βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά και αυτή των μπαράζ ανόδου. Άνω-κάτω το πρωτάθλημα.

«Βόμβα» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βάζει το CAS αναφορικά με την περίπτωση Μακεδονικού, της Κοζάνης και της Λευκίμμης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακεδονίκος πήρε τη θέση της Κοζάνης στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής καθώς δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων στην έφεση που είχε ασκήσει για τον αγώνα με την Λευκίμμη λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της τελευταίας. Μάλιστα η ομάδα της Κέρκυρας υποβιβάστηκε στα τοπικά.

Αυτό οδήγησε Κοζάνη και Λευκίμμη να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία έγιναν δεκτά από το CAS. Έτσι το Αθλητικό Δικαστήριο καλεί πλέον την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε επικύρωση καμίας βαθμολογίας μέχρι να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων. Αυτό θα συμβεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κάτι που θέτει προβλήματα στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Πλέον μένει να φανεί αν η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε αναβολή του σαββατιάτικου (28/5) αγώνα του Μακεδονικού για την 4η αγωνιστική των μπαράζ το Σάββατο (28/5) ή θα αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική.

Μακεδονικός: «Θα είμαστε στο γήπεδο με την Ηλιούπολη»


Το μήνυμα του Μακεδονικού μετά την απόφαση του CAS:

Το CAS απέρριψε το αίτημα της ΦΣ Κοζάνης να αποβάλει τον Μακεδονικό απο τα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2.

Η ομάδα μας δε φεύγει από το στόχο που έχει βάλει και θα είναι αύριο (28/05, 17:00) στο γήπεδο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό απέναντι στην ομάδα της Ηλιούπολης. Σας περιμένουμε ακόμα μια φορά στο γήπεδο του Μακεδονικού να γράψουμε με πράσινα γράμματα ιστορία μαζί!



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.