Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Roland Garros: Αποκλεισμός «σοκ» για την Σάκκαρη από την Μούχοβα και πρόωρο «αντίο» (video)

Roland Garros: Αποκλεισμός «σοκ» για την Σάκκαρη από την Μούχοβα και πρόωρο «αντίο» (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/5/2022 17:28
Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και γνώρισε ήττα έκπληξη με 2-0 (7-6, 7-6) σετ στον 2ο γύρο του Roland Garros από την Καρολίνα Μούχοβα (Νο.81 στην παγκόσμια κατάταξη) μένοντας από νωρίς εκτός διοργάνωσης, ειδικά συγκριτικά με πέρυσι που έφτασε ως τα ημιτελικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Σάκκαρη, η οποία κέρδισε μόλις έναν πόντο στα τρία πρώτα γκέιμ και βρέθηκε από νωρίς να... κυνηγάει στο σκορ. Η Μούχοβα βρήκε εξαιρετικό ρυθμό στο σερβίς της, αλλά τέσσερα συνεχόμενα αβίαστα λάθη της έδωσαν τη δυνατότητα στην Ελληνίδα να φτάσει σε break point στο 4-2. Δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και έχασε το γκέιμ, όμως στη συνέχεια έσωσε τρία σετ-μπολ στο δικό της σερβίς και χάρη σε δύο διαδοχικά double faults της Τσέχας μείωσε σε 5-4, ισοφαρίζοντας τα μπρέικ.

Η Μούχοβα έφτασε σε νέο σετ-μπολ, η Σάκκαρη το «έσβησε» και αυτό και κράτησε το σερβίς της, ισοφαρίζοντας σε 5-5., με το σετ να οδηγείται κατόπιν σε τάι μπρέικ, στο οποίο η Τσέχα εκμεταλλέυτηκε τα λάθη της Σάκκαρη και πήρε προβάδισμα στα σετ με 1-0.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε... ισορροπία του τρόμου, με το ένα μπρέικ να διαδέχεται το άλλο και να καταλήγει ξανά σε τάι μπρέικ. Εκεί η 25χρονη Τσέχα προηγήθηκε 3-0, η Ελληνίδα τενίστρια ισοφάρισε σε 4-4, αλλά η Μούχοβα πήρε τρεις συνεχόμενους πόντους και πανηγύρισε την πρόκριση στον 3ο γύρο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.