Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το... ξέκοψε για Πρέμιερ Λιγκ ο Μπέλιγχαμ: «Και του χρόνου στην Ντόρτμουντ»

Το... ξέκοψε για Πρέμιερ Λιγκ ο Μπέλιγχαμ: «Και του χρόνου στην Ντόρτμουντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2022 20:54
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο 18χρονος μέσος αποκάλυψε πως πρόθεση του είναι να παραμείνει στην Ντόρτμουντ και τη νέα σεζόν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν, όπου μετράει 6 γκολ και 11 ασίστ, τον έχουν φέρει στο ραντάρ των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ όπως τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο ο νεαρός Άγγλος χαφ δήλωσε… πιστός στην Ντόρτμουντ:

«Το μόνο μέλλον που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι για την Ντόρτμουντ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ναι, θα είμαι εδώ τη νέα σεζόν και θα είμαι έτοιμος», δήλωσε ο 18χρονος στο γερμανικό περιοδικό Ruhr Nachrichten και αναφέρθηκε σχετικά με την εξέλιξη του στους Βεστφαλούς:

«Κρατάω τη μοίρα στα χέρια μου και ξέρω ότι μπορώ να εξελιχθώ περισσότερο εάν προσπαθήσω και εμπιστευτώ τους ανθρώπους γύρω μου. Ήρθα από την Αγγλία ως νεαρό ταλέντο. Δεν υπήρχε μεγάλη πίεση. Η πρώτη σεζόν πήγε καλά. Υπήρχαν επίσης παιχνίδια που καθόμουν στον πάγκο και μερικές φορές δεν έπαιζα καθόλου. Αλλά πιστεύω ότι η εξέλιξη μου αυτό το χρόνο με οδήγησε στο να έχω μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην Ντόρτμουντ για το πως έχουν διαχειριστεί το ταλέντο μου. Πιστεύω πολλά εύσημα πάνε στο προπονητικό σταφ που κρατάνε χαμηλά το ντόρο που γίνεται γύρω μου. Επομένως μπορώ να αφοσιωθώ στο να κερδίσω παιχνίδια, διότι γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.