Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Αρτέτα: «Εάν μιλήσω θα τιμωρηθώ για έξι μήνες, να έρθει ο διαιτητής στην κάμερα να εξηγήσει τις αποφάσεις του» (video)

Έξαλλος ο Αρτέτα: «Εάν μιλήσω θα τιμωρηθώ για έξι μήνες, να έρθει ο διαιτητής στην κάμερα να εξηγήσει τις αποφάσεις του» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2022 00:49
Έξω φρενών με τη διαιτησία στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου ήταν ο Μικέλ Αρτέτα μετά την ήττα της Άρσεναλ με 3-0 επί της Τότεναμ, που έβαλε… φωτιά στη μάχη της τετράδας και δεν επέτρεψε στην ομάδα του να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ ήθελε τη νίκη στην έδρα της Τότεναμ για να «σφραγίσει» θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, ενώ ακόμα και η ισοπαλία θα την έφερνε αγκαλιά με την τέταρτη θέση. Ωστόσο η βαριά ήττα με 3-0 είδε την αντίπαλο της να μειώνει στο -1 τη μεταξύ τους διαφορά από την 4η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Τότεναμ με το σκορ στο 0-0, ενώ υπήρξαν παράπονα και για την αποβολή του Χόλντινγκ στο 33’. Ο Μικέλ Αρτέτα στάθηκε σε αυτές τις φάσεις μετά το ματς αλλά δε θέλησε να κάνει συγκεκριμένα σχόλια καθώς όπως δήλωσε, θα τιμωρηθεί:

«Εάν πω αυτά που σκέφτομαι, θα τιμωρηθώ για έξι μήνες. Έτσι δεν θα πω. Μου επιτρέπεται να πω τη γνώμη μου για το παιχνίδι αλλά δεν ξέρω πως να λέω ψέματα. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, επομένως δεν θα πω τι σκέφτομαι. Θα τιμωρηθώ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θέλω τον διαιτητή να έρθει εδώ στην κάμερα και να εξηγήσει τις αποφάσεις του. Είναι κρίμα γιατί ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και το κατέστρεψε», ήταν οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού.

Στα δύο τελευταία η Άρσεναλ παίζει με Νιούκαστλ (εκτός) και Έβερτον (εντός), ενώ η Τότεναμ με Μπέρνλι (εντός) και Νόριτς (εκτός).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.