Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα σκοράρει η Ατλέτικο, ανατροπή με σούπερ Βέλα για Σοσιεδάδ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα σκοράρει η Ατλέτικο, ανατροπή με σούπερ Βέλα για Σοσιεδάδ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2013 01:05
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά τέρματα (!) σημείωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Χετάφε (7-0) μειώνοντας ξανά τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να σημείωσε τέσσερα γκολ κόντρα στη Γρανάδα (4-0) και η Ρεάλ πέντε τέρματα απέναντι στη Αλμερία (5-0), ωστόσο η Ατλέτικο έκλεψε την… παράσταση πετυχαίνοντας 7 γκολ κόντρα στην Χετάφε (7-0) στο «Βιθέντε Καλντερόν»!

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ραούλ Γκαρσία (26’, 52’) και Νταβίντ Βίγια (49’, 78’) ενώ στον πίνακα των σκόρερ προστέθηκαν και τα ονόματα των Ντιέγκο Κόστα (70’), Άντριαν (90+3’) και του Λόπο με αυτογκόλ στο 37ο λεπτό.

Να σημειωθεί πως η Χετάφε έμεινε με 10 παίκτες στο 42’ λόγω της αποβολής του Βαλέρα, όταν το σκορ ήταν μόλις στο 2-0.

Έτσι, με αυτή τη νίκη οι «ροχιμπλάνκος» παρέμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς, μειώνοντας ξανά στους τρεις τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τρομερή ανατροπή για Σοσιεδάδ με σούπερ Βέλα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα σκοράρει η Ατλέτικο, ανατροπή με σούπερ Βέλα για Σοσιεδάδ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σοσιεδάδ έκανε μία τεράστια ανατροπή επικρατώντας με 4-3 της Θέλτα, με τον Κάρλος Βέλα να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του!

Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του έκανε ο Κάρλος Βέλα, ο οποίος βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις φορές, γύρισε ουσιαστικά μόνος του το σκορ κόντρα στη Θέλτα, επιτρέποντας έτσι στην Σοσιεδάδ να πάρει τη νίκη με 4-3 στο «Ανοέτα».

Ο Μεξικανός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, ωστόσο η Θέλτα κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (23’, 57’) και αυτό του Άλεξ Λόπεθ στο 28’ για το 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο ο Βέλα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Άρσεναλ μείωσε στο 61’, ισοφάρισε στο 78’ και τρία λεπτά μετά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με τον κόσμο στις εξέδρες να τον αποθεώνει.

Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65’ λόγω αποβολής του Φόντας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.