Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Κόλλησε» η Νάπολι, άνετη νίκη για Λάτσιο

Σέριε Α: «Κόλλησε» η Νάπολι, άνετη νίκη για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2013 01:08
Δεν τα κατάφερε στο «Φρίουλι» η Νάπολι η οποία έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Ουντινέζε με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Σαν Πάολο» την Παρασκευή.

Οι «παρτενοπέι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα απέναντι στου γηπεδούχους, ωστόσο παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παντέλι με αποτέλεσμα να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας και να χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Σέριε Α: «Κόλλησε» η Νάπολι, άνετη νίκη για Λάτσιο
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τη 26η αγωνιστική, η Λάτσιο δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Πέσκαρα την οποία και κέρδισε με 2-0, επιστρέφοντας ξανά στην 3η θέση εις βάρος της Μίλαν η οποία υποχώρησε στη 4η με 45 βαθμούς έναντι 47.

Οι «λατσιάλι» είχαν την υπεροχή και «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος τη νίκη χάρη στα τέρματα των Ράντα (29’) και Λούλιτς (35’) καθώς η Πεσκάρα δεν κατάφερε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να» βυθίστηκε» και άλλο στην βαθμολογία και πλέον βρίσκεται σε αγώνα δρόμου για τη σωτηρία.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής


Παλέρμο - Τζένοα 0-0

Σαμπντόρια - Κιέβο 2-0

Αταλάντα - Ρόμα 2-3

Κάλιαρι - Τορίνο 4-3

Γιουβέντους - Σιένα 3-0

Πάρμα - Κατάνια 1-2

Ίντερ - Μίλαν 1-1

Ουντινέζε - Νάπολι 0-0

Λάτσιο - Πεσκάρα 2-0

Μπολόνια - Φιορεντίνα (26/02)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.