Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νικήτρια στο ντέρμπι με... Μπέκαμ η Παρί

Σαμπιονά: Νικήτρια στο ντέρμπι με... Μπέκαμ η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2013 00:38
Την κορυφή στο Σαμπιονά απολαμβάνει η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μαρσέιγ με 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Μπέκαμ να κάνει ντεμπούτο και να συμβάλει στο δεύτερο γκολ των «πρωτευουσιάνων».

Ήδη από τα πρώτα λεπτά η Παρί έδειξε τις ορέξεις της, με τον Ιμπραΐμοβιτς να σημαδεύει το δοκάρι της Μαρσέιγ μόλις στο 2ο λεπτό, ωστόσο στο 11΄ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο παιχνίδι με τον Μόουρα να σουτάρει, η μπάλα χτύπησε στο Ενκουλού και κατέληξε στα δίχτυα του Μανταντά.

Η Μαρσέιγ προσπάθησε να απαντήσει ωστόσο έπεσε πάνω στον Σιρίγκου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να λέει όχι σε προσπάθεια του Καντίρ στο 31’ αλλά και αυτή του Βαλμπουενά δέκα λεπτά μετά, κρατώντας το 1-0 ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ακόμα μία φορά σε προσπάθεια του Ζινιάκ στο 54’, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες. Ωστόσο το παιχνίδι απέκτησε ξανά ενδιαφέρον με την είσοδο του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο 76’ ο οποίος πήρε την θέση του Παστόρε, πραγματοποιόντας έτσι το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί.

Μάλιστα ο Άγγλος χαφ συνέβαλε στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, βγάζοντας εξαιρετική μπαλιά στον Μενέζ, αυτός γύρισε στον Ιμπραΐμοβιτς , και ο Σουηδός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90+1’.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Λιόν η οποία αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τη Λοριέντ μόλις στο 11ο λεπτό, κατάφερε να ανακάμψει και πήρε την νίκη με 3-1 χάρη σε τέρματα των Λόπεζ (24’), Γκεζάλ (50’) και Μβουεμπά (90+2’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.