Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Θα προκριθούμε στο Μουντιάλ, αλλά λόγω της ηλικίας μου θα ήθελα λιγότερο άγχος»

Σάντος: «Θα προκριθούμε στο Μουντιάλ, αλλά λόγω της ηλικίας μου θα ήθελα λιγότερο άγχος»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/3/2022 15:52
Ο Φερνάντος Σάντος παρουσιάστηκε σίγουρος πως εύκολα ή δύσκολα η Πορτογαλία θα προκριθεί στο Μουνριάλ του Κατάρ επί της Βόρειας Μακεδονίας, την οποία αντιμετωπίζει στον τελικό των Play Offs αύριο (29/3) στο «Ντραγκάο», ενώ χαριτολογώντας τόνισε πως είναι σε ηλικία που δεν αντέχει τόσο άγχος όπως αυτό στο ματς με την Τουρκία.

«Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα. Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε ο Σάντος και προσέθεσε αναφορικά με τον αποκλεισμό της Ιταλίας που έφερε πιο... βατό αντιπαλο στον τελικό πρόκρισης για την ομάδα του:

«Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι. Χαίρομαι που κερδίσαμε την Τουρκία και θέλω να κάνουμε το ίδιο και την Τρίτη για να πάμε στο Κατάρ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι καλή ομάδα και το απέδειξε νικώντας στον όμιλο τη Γερμανία και στα ημιτελικά των playoffs την Ιταλία. Δεν είναι ανάγκη να τους φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με ένταση για να τα καταφέρουμε. Έχουμε την πίεση να πάμε στο Μουντιάλ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.