Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2028: Τρολάρισμα με... buzzer beater υποψηφιότητα για την διοργάνωση από τη Ρωσία

Euro 2028: Τρολάρισμα με... buzzer beater υποψηφιότητα για την διοργάνωση από τη Ρωσία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/3/2022 18:07
Μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η κίνηση της Ρωσίας να θέσει υποψηφιότητα για την διοργάνωση του Euro 2028 αλλά και της διοργάνωσης του 2032. Αυτό καθώς οι ρωσικοί σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου έχουν αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA μετά την στρατιωτική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, με τις κυρώσεις να έχουν επεκταθεί ούτως ή άλλως και στις υπόλοιπες αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας, ενώ έχουν και την επικύρωση του CAS.

Παρ' όλα αυτά η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε μετά από συνεδρίαση, να δηλώσει υποψηφιότητα στη λήξη της προθεσμίας (23/3), για τις δύο επόμενες διοργανώσεις του Euro.

Η εν λόγω κίνηση δεν έχει κάποια εξήγηση ή αιτιολόγηση μέχρι στιγμής, καθώς θεωρείται απίθανο να στηριχθεί από οποιονδήποτε στην ψηφοφορία.

Μαζί με τη Ρωσία, υποψηφιότητα για την διοργάνωση του 2028 έβαλε την τελευταία στιγμή και η Τουρκία, αλλά το μεγάλο φαβορί παραμένει η υποψηφιότητα των κρατών του Ηνωμένου Βασιλείου. Όσον αφορά το Euro 2032 η μοναδική υποψηφιότητα μέχρι στιγμής ήταν αυτή της Ιταλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.