Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νικήτρια η Σίτι στο ντέρμπι

Πρέμιερ Λιγκ: Νικήτρια η Σίτι στο ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2013 17:29
Επιστροφή στις νίκες στη Πρέμιερ για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Τσέλσι στο βαθμολογικό ντέρμπι της ημέρας, ανοίγοντας τη «ψαλίδα» από την αντίπαλο της στους 7 βαθμούς, στη μάχη για τη 2η θέση. Σκόρερ οι Τουρέ (64’) και Τέβεζ (85’), χαμένο πέναλτι για την Τσέλσι στο 51’ με τον Λάμπαρντ.

Οι «πολίτες» είχαν απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, έχοντας κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, με τους «μπλε» να είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση του Κέιχιλ αλλά και του Τσέχ έσωσαν την ομάδα τους, κρατώντας το μηδέν ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός άνοιξε αρκετά με αποτέλεσμα η Τσέλσι σε μία αντεπίθεση να κερδίσει πέναλτι στο 51’, με τον Χαρτ να ανατρέπει τον Μπα εντός περιοχής. Ωστόσο ο Άγγλος κίπερ μάντεψε σωστά στην εκτέλεση του Λάμπαρντ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα και στερώντας στον χαφ των «μπλε» το 200ο του γκολ με την φανέλα της Τσέλσι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες απείλησαν εκατέρωθεν τους αντίπαλους τερματοφύλακες, ώσπου τελικώς στο 64’ ο Γιάγια Τουρέ δεν αστόχησε από κοντά, κάνοντας το 1-0 για την Σίτι.

Η Τσέλσι στη συνέχεια κέρδισε μέτρα και πάλεψε για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να ανησυχούσε ιδιαίτερα, και τελικώς ο Τέβεζ με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από τη περιοχή, έκανε το 2-0 στο 85’, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την Σίτι η οποία μείωσε ξανά στους 12 βαθμούς από την πρώτη Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.