Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Και όμως κερδίζει και στην έδρα του!

Σούπερ Λιγκ: Και όμως κερδίζει και στην έδρα του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 22:01
Και όμως κερδίζει και στην έδρα του! Ένας εντυπωσιακός Παναθηναικός δεν άφησε περιθώρια στον φιλόδοξο ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-1 με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις νίκες στο ΟΑΚΑ μετά τις 18/11!

Το σκορ άνοιξε στο 29` με ένα εντυπωσιακό γκολ ο Μαρίνος, με τον Κουτσιανικούλη να ισοφαρίζει στο 31` για τον ΟΦΗ, ωστόσο ο Τοτσέ με δύο προσωπικά τέρματα στο 39` και στο 75` αντίστοιχα, έδωσε τη νίκη στους «πράσινους».

Το ματς

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό, ο Παναθηναικός είχε την κατοχή και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες προς την εστία την ΟΦΗ και τελικώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Μαρίνου στο 29΄. Ο νεαρός αμυντικός έκανε γέμισμα, η μπάλα πήρε άλλη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Αγριμάκη για ένα τυχερό αλλά εξίσου εντυπωσιακό γκολ.

Ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με τον Κουτσιανικούλη να ισοφαρίζει στο 31΄ σε 1-1, όταν και βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Καρνέζη. Παρόλα αυτά ο Παναθηναικός κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ πριν το ημίχρονο όταν και ο Τοτσέ στο 39` έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Σειταρίδη και Μαυρία.

Όπως και στο πρώτο μέρος, οι πράσινοι μπήκαν εξίσου δυνατά και στο δεύτερο, έχοντας την υπεροχή ωστόσο ήταν απρόσεχτοι στα τελειώματα τους. Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις με κύριο εκφραστή τον Κουτσιανικούλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Ο κινητικός Σισοκό, ο Σο αλλά και ο Μαυρίας είχαν καλές στιγμές για τους γηπεδούχους και τελικώς στο 75 ο Τοτσέ με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναικός είχε και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει κι` άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Σισοκό να αστοχεί μετά από εξαιρετική ενέργια στο 89. Τελικώς το μόνο που άλλαξε ήταν η κόκκινη κάρτα που είδε ο Παπάζογλου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παναθηναικό να παίρνει νίκη στο ΟΑΚΑ μετά τις 18 Νοέμβρη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.