Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Πολωνία αρνείται επισήμως να παίξει με την Ρωσία στα μπαράζ του Μουντιάλ

Η Πολωνία αρνείται επισήμως να παίξει με την Ρωσία στα μπαράζ του Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2022 12:03
Η Πολωνία ενημέρωσε την FIFA ότι αρνείται να παίξει με την Ρωσία τον επόμενο μήνα στα μπαράζ του Μουντιάλ μετά την πολεμική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Λεβαντόφσκι: «Είναι η σωστή απόφαση, δεν γίνεται να προσποιούμαστε πως δεν συμβαίνει τίποτα».

Την άρνηση της να δώσει αγώνα μπαράζ με την Ρωσία ακόμα και σε ουδέτερο έδαφος, εξέφρασε επισήμως στην FIFA η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας μετά την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την εισβολή των Ρώσων.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Μόσχα στις 24 Μαρτίου, με την FIFA να γνωστοποιεί την Παρασκευή (25/2) πως ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα. Ωστόσο, η Πολωνία αποφάσισε εν τέλεινα μην κατέβει καθόλου στον αγώνα απέναντι στην Ρωσία και πλέον αναμένεται η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο αρχηγός και σταρ της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σχολίασε σχετικά: «Είναι η σωστή απόφαση, δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω ματς με την εθνική ομάδα της Ρωσίας τη στιγμή που στην Ουκρανία επικρατεί αυτή η εμπόλεμη επιθετικότητα. Οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί δεν είναι υπεύθυνοι γι' αυτό, αλλά δεν γίνεται να προσποιούμαστε πως δεν συμβαίνει τίποτα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.