Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 19:46
Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο όμορφα γκολ του Σαλπιγγίδη (25’, 34’) και ένα του Αθανασιάδη (30’), επικράτησε με 3-1 στη «Τούμπα», με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς με τον Γκέσιο στο 67’.

Έτσι, ο «δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, χάρη σε δύο τέρματα του Σαλπιγγίδη με ανάποδο ψαλίδι και ένα του Αθανασιάση, με τον ΠΑΟΚ να είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Μείωσε στο δεύτερη Κέρκυρα που εμφανίστηκε καλύτερη, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι.

Το ματς:


Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά την Κέρκυρα η οποία είχε αποκτήσει παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, και όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα οι γηπεδούχοι θα έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα

Και αν δεν το κατάφερε ο Σίλντεφελντ με κεφαλιά στο 5’ ή ο Λόρενς στο 22’ με σουτ, ο Σαπλιγγίδης με ανάποδο ψαλίδι στο 25', σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ βάζοντας μπροστά τον ΠΑΟΚ. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αναστασιάδη ο οποίος στο 30’ έστειλε αφύλαχτος την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από σέντρα του Λίνο για το 2-0.

Έτσι την σκυτάλη πήρε εκ νέου ο Σαπλιγγίδης ο οποίος με νέο ανάποδο ψαλίδι(!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 34’, «σφραγίζοντας» έτσι την υπεροχή των γηπεδούχων στο παιχνίδι. Στην συνέχεια ο αγώνας κύλησε ήρεμα ως το ημίχρονο, με την Κέρκυρα να μην μπορούσε να προβάλλει αντίσταση απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είχε σε μεγάλη μέρα τα ατού του.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, ωστόσο στο 54’ η Κέρκυρα σημείωσε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Γκέσιο να αστοχεί από καλή θέση σε μία φάση που προήλθε από λάθος του Λίνο στην άμυνα. Πέντε λεπτά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να απειλήσει, με τον Αναστασόπουλο να σώζει στην γραμμή την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη.

Τελικώς, η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει στο 67’, με τον Γκέσιο να πλασάρει σε κενή εστία ύστερα από κακή έξοδο του Ιτάνζ, γκολ που έδωσε ώθηση στους Φαίακες, καθώς στο 70’ απείλησαν ξανά την εστία του ΠΑΟΚ, με τον Γιάντση να χάνει καλή στιγμή με σουτ το οποίο έβγαλε αυτή τη φορά ο Ιτάνζ.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να πήραν ξανά τον έλεγχο, απειλόντας με δύο εξαιρετικές σέντρες του Λίνο οι οποίες ωστόσο έμειναν ανεκμετάλλευτες από τους παίκτες του «δικέφαλου». Τίποτα περισσότερο στα τελευταία λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία άνετη νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.