Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Adidas διέκοψε τη συνεργασία της με τον Ζουμά μετά το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας του, έχασε βασικό χορηγό και η Γουέστ Χαμ!

Η Adidas διέκοψε τη συνεργασία της με τον Ζουμά μετά το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας του, έχασε βασικό χορηγό και η Γουέστ Χαμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2022 19:05
Η Adidas γνωστοποίησε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον Κερτ Ζουμά μετά το βίντεο που έδειχνε τον Γάλλο στόπερ να κακοποιεί το γατάκι του, ενώ η εταιρεία Vitality διέκοψε τη χορηγία της με την Γουέστ Χαμ για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Σάλο έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο βίντεο που δείχνει τον διεθνή στόπερ της Γουέστ Χαμ να κακοποιεί το κατοικίδιο γατάκι του μπροστά στο παιδί του.

Η Adidas αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο της με τον Γάλλο αμυντικό, με εκπρόσωπο της εταιρείας ένδυσης να δηλώνει: «Μετά την έρευνα που κάναμε αποφασίσαμε και επιβεβαιώνουμε ότι ο Κερτ Ζουμά δεν ανήκει πλέον στους αθλητές που έχουν συμβόλαιο με την Adidas».

Έχασε βασικό χορηγό η Γουέστ Χαμ

Παράλληλα, η ασφαλιστική εταιρεία Vitality γνωστοποίησε ότι αποσύρει τη χορηγία της στην Γουέστ Χαμ, δηλώνοντας δυσαρεστημένη για τον τρόπο που η αγγλική ομάδα χειρίστηκε την υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο Ζουμά αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό (8/2) παιχνίδι με την Γουότφορντ, με τον τεχνικό της ομάδας Ντέιβιντ Μόγιες να δηλώνει ότι δεν μπορούσε να μην τον χρησιμοποιήσει καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Η Vitality, που είναι μία από τους βασικούς χορηγούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Θορυβηθήκαμε έντονα από το βίντεο που δείχνει τον Κερτ Ζούμα να κάνει αυτά τα πράγματα. Στη Vitality, καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας και βαρβαρότητας κατά των ζώων. Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από τη στάση που κράτησε η ομάδα μετά τη δημοσίευση του περιστατικού και ως εκ τούτου αναστέλλουμε άμεσα τη χορηγία μας προς τη Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, θα συνομιλήσουμε με την ομάδα για να ενημερωθούμε για τις ενέργειες της ως προς το ζήτημα».

Πρόστιμο στον παίκτη, του πήραν τις γάτες

Μια ημέρα μετά τη συμμετοχή του Ζουμά στο παιχνίδι με την Γουότφορντ, η Γουέστ Χαμ επέβαλε στον παίκτη πρόστιμο ισάξιο με δύο εβδομαδιαίους μισθούς του, ήτοι 300 χιλ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση για την ευημερία των ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο (RSPCA) γνωστοποίησε ότι πήρε υπό την προστασία της τις δύο γάτες που είχε στο σπίτι του ο Κερτ Ζούμε, υπογραμμίζοντας ότι είναι ασφαλείς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.