Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κρόιφ : «Μεγάλη απώλεια η απουσία του Ζλάταν ή του Κριστιάνο από το Μουντιάλ»

Κρόιφ : «Μεγάλη απώλεια η απουσία του Ζλάταν ή του Κριστιάνο από το Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2013 14:18
Ως μεγάλη απώλεια για το ποδοσφαιρικό κοινό χαρακτήρισε την απουσία ενός εκ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή Κριστιάνο Ρονάλντο ο Γιόχαν Κρόιφ σε σχόλιο του για τον αγώνα μπαράζ της Πορτογαλίας με τη Σουηδία.

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του που ένας εκ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι, τονίζοντας πως είναι μεγάλη απώλεια.

«Είναι μεγάλη απώλεια για τον κόσμο που ένας από τους δύο δεν θα καταφέρει να βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ. Πρόκειται για δυσάρεστο περιστατικό. Όποιος δεν τα καταφέρει είναι σίγουρο πως θα λείψει στον κόσμο».

Μάλιστα, όταν ο ίδιος «πιέστηκε» από τον δημοσιογράφο να διαλέξει ποιον από τους δύο προτιμάει να δει στη Βραζιλία, ο Κρόιφ επέλεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δικαιολογώντας την επιλογή του πως εάν διάλεγε τον Ζλάταν, δεν θα μπορούσε να… επιστρέψει στην Ισπανία:

«Εάν θα πρέπει να διαλέξω, θα έλεγα τον Ρονάλντο καθαρά για λόγους τακτικής, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσα να πατήσω ξανά το πόδι μου στην Ισπανία», τόνισε με χιουμοριστικό ύφος ο Κρόιφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.