Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραπονέθηκε στον Μαρινάκη ο Ιμπαγάσα

Παραπονέθηκε στον Μαρινάκη ο Ιμπαγάσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 11:13
Kατ' ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται ότι είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη ρεβάνς με τη Λεβάντε.

Ο Αργεντινός άσος δεν συμπεριλαμβάνονταν στα αρχικά πλάνα του Μίτσελ, καθώς αγωνίστηκε μόνο για 15 λεπτά στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με την Ισπανική ομάδα, γεγονός που τον άφησε δυσαρεστημένο:

«Τι θα μπορούσα να κάνω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα; Μπήκα σε ένα σημείο που όλα είχαν τελειώσει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Η ομάδα δεν πήγαινε καλά και νομίζω πως θα μπορούσα να βοηθήσω. Το ήθελα πολύ. Ήθελα να προσπαθήσω τουλάχιστον.

Θέλαμε να ανατρέψουμε ένα μεγάλο σκορ όπως το 3-0, όμως τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω λίγο εγώ;», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 36χρονου χαφ στο στενό του περιβάλλον όπως αναφέρει με σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Το ίδιο μέσο τονίζει ότι ο «Κάνιο» συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα ώστε να του μεταδώσει τις συγκεκριμένες σκέψεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.