Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ταλιαφίκο κατά Άγιαξ: «Υπήρχε μοναδική ευκαιρία να πάω στην Μπαρτσελόνα και δεν με βοήθησαν»

Ταλιαφίκο κατά Άγιαξ: «Υπήρχε μοναδική ευκαιρία να πάω στην Μπαρτσελόνα και δεν με βοήθησαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2022 18:39
Ο Νικολάς Ταλιαφίκο εξέφρασε το παράπονο του προς τη διοίκηση του Άγιαξ για το γεγονός ότι στάθηκε εμπόδιο στο να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην «AS», ο διεθνής Αργεντινός μπακ Νικολάς Ταλιαφίκο δήλωσε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η διοίκηση του Άγιαξ στάθηκε εμπόδιο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι Καταλανοί είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό μπακ, ωστόσο δεν προέκυψε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορεί τη διοίκηση του Άγιαξ:

«Νιώθω ότι ευκαιρία σαν αυτή δεν μπορεί να χαθεί και ήταν μοναδική ευκαιρία να πάω σε έναν σύλλογο όπως η Μπάρτσα. Για μένα ήταν μια ονειρική ευκαιρία και στην τελική δεν μπορέσαν να με βοηθήσουν. Δεν υπήρχε σαφήνεια από την αρχή, δεν μου είπαν ότι δεν πρόκειται να με βοηθήσουν. Είμαι απογοητευμένος γιατί έχω την αίσθηση ότι ο επαγγελματισμός μου με έχει βλάψει», ανέφερε ο 29χρονος ο οποίος δεν έχει βασικό χρόνο συμμετοχής στο Αίαντα τη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.