Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαφούζος: «Πρέπει να βγούμε στα πλέι-οφ»

Αλαφούζος: «Πρέπει να βγούμε στα πλέι-οφ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 01:47
Την Παιανία επισκέφτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζοντας τους ότι πρέπει η ομάδα πρέπει να βγει στα πλει-οφ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» εξήγησε στους παίκτες ότι η είσοδος στα πλέι-οφ και στη συνέχεια η έξοδος στην Ευρώπη είναι η μόνο λύση ώστε η ομάδα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι τους να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζο προς τους παίκτες:


«Παρά το γεγονός ότι έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία θεωρώ ότι είναι στο χέρι σας να ανατρέψετε την κατάσταση αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να κάνατε αυτό που πρέπει για να μπορέσει η ομάδα να παίξει αρχικά στα πλέι-οφ και εν συνεχεία να διεκδικήσει την καλύτερη θέση για την έξοδο της στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:

«Χρειάζονται δύο με τρία χρόνια για να μπορέσει η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης σύμφωνα με το πλάνο που έχουμε κάνει και για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητο η ομάδα να βγει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και να πάρει τα μπόνους των έξι με επτά εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα βοηθήσει και στην ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ και να πληρώνεστε κι εσείς πιο γρήγορα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.