Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Ντε Μπεεκ η πρώτη μεταγραφή του Λάμπαρντ στην Έβερτον

Φαν Ντε Μπεεκ η πρώτη μεταγραφή του Λάμπαρντ στην Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2022 20:57
Ο Φαν Ντε Μπεεκ είναι η πρώτη μεταγραφή της Έβερτον στην θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον Ολλανδό διεθνή μέσο να υπογράφει στα «ζαχαρωτά» ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σημαντική ενίσχυση για την Έβερτον, η οποία έφερε στο «Γκούντισον Παρκ» τον Φαν Ντε Μπεεκ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Ο διεθνής Ολλανδός μέσος ήταν παραγκωνισμένος από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής ούτε μετά τον ερχομό του Ραλφ Ράνγκνικ στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 24χρονος σημείωσε 14 συμμετοχές (1 γκολ) τη φετινή σεζόν και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Έβερτον μετά τον ερχομό του Φρανκ Λάμπαρντ. Να σημειωθεί ότι η αγγλική ομάδα θα καλύψει ολόκληρο το μισθό του ποδοσφαιριστή, ενώ στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Κοντά και σε Ντέλε Άλι

Η διοίκηση της Έβερτον ετοιμάζει μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή, αφού είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Ντέλε Άλι από την Τότεναμ. Μάλιστα, τα «ζαχαρωτά» έχουν προγραμματίσει τις ιατρικές εξετάσεις του Άγγλου χαφ, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την Νιούκαστλ να κάνει μπάσιμο για να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή.

Photo Credit: https://www.evertonfc.com/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.