Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οδοστρωτήρας ο Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» εύκολα τον Σίνερ και προκρίθηκε στους «4» του Australian Open!

Οδοστρωτήρας ο Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» εύκολα τον Σίνερ και προκρίθηκε στους «4» του Australian Open!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2022 10:52
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μια τρομερή εμφάνιση, κέρδισε με 3-0 σετ τον Γιάνικ Σίνερ (6-3, 6-4, 6-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεβ!

Στα ημιτελικά του Australian Open για 3η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, παίζοντας το καλύτερο παιχνίδι του στο τουρνουά, κέρδισε με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-2) τον Γιάνικ Σίνερ σε 2 ώρες και 6 λεπτά και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Ο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3, αποκτώντας από νωρίς ψυχολογία μετά το break που έκανε από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στο σερβίς του και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνταν.

Η κατάκτηση του δεύτερου σετ ήρθε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, με τον Έλληνα τενίστα να το κατακτά με 6-4, χτυπώντας στις αδυναμίες του Ιταλού. Μάλιστα δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότιο αγώνας διακόπηκε προσωρινά λόγω βροχής και χρειάστηκε χρόνος προκειμένου να κλείσει η οροφή του γηπέδου και να καθαριστεί το κορτ.

Ο Τσιτσιπάς ήταν ακόμα καλύτερος στο τρίτο σετ, έκανε ξανά νωρίς break για το 2-1 και ακολούθησε ακόμα ένα στο 6ο game για το 5-1. Ο Σίνερ, που ήταν το φαβορί των στοιχηματικών στην αναμέτρηση, μείωσε σε 5-2 με love service game και ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια σέρβιρε για το ματς, το οποίο κατέκτησε μετά από λάθος του Σίνερ.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος κέρδισε με μεγάλη δυσκολία τον Φέλιξ-Οζιέ Αγιασίμ με 3-2 σετ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.