Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Έπεσε το στέγαστρο στη Λεωφόρο, προς αλλαγή έδρας το ματς με τον Αστέρα (video)

Παναθηναϊκός: Έπεσε το στέγαστρο στη Λεωφόρο, προς αλλαγή έδρας το ματς με τον Αστέρα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/1/2022 16:13
Η κακοκαιρία «Ελπίς» δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς κατέρρευσε το στέγαστρο από την πλευρά των επισήμων. Πλέον όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει η έδρα των «πράσινων» για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (29/1, 19.30).

Η σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική είχε ως αποτέλεσμα να «ντυθούν» στα λευκά κι όλα τα γήπεδα της πρωτεύουσας.

Μεταξύ αυτών και το «Απόστολος Νικολαΐδης», η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας.

Το βάρος του χιονιού όμως οδήγησε στην κατάρρευση του στεγάστρου από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάνω δηλαδή από τις θέσεις των επισήμων και τις σουίτες.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τη ζημιά το συντομότερο δυνατό, ωστόσο με βάση το μέγεθός της, όλα δείχνουν ότι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο (29/1, 19.30) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten θα διεξαχθεί σε άλλη έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.