Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2022 13:32
Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τους δύο προημιτελικούς του Κυπέλλου που δεν έχουν αναβληθεί (Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης) και μένει πλέον να φανεί αν τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά την Τετάρτη (26/1).

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα οδήγησε την ΕΠΟ στην αναβολή της ρεβάνς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ καθώς και αυτή του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παράλληλα, στον αέρα βρίσκονται οι άλλοι δύο προημιτελικοί και συγκεκριμένα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτό της Λαμίας με τον Άρη στο «Αθ. Διάκος». Ωστόσο η ΕΠΟ όρισε διαιτητές στα δύο παιχνίδια και μένει να φανεί αν αποτελεί προάγγελος ότι οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κανονικά.

Στο Φάληρο η ΚΕΔ όρισε τον διεθνή Μανούχο με βοηθούς τους Ι.Δημητριάδη, Χριστακόγλου, ενώ 4ος θα είναι ο Αναστασόπουλος και στο VAR οι Γκορτσίλας, Τριανταφύλλου.

Στη Λαμία θα είναι ο Καραντώνης, με τους Κόλλια, Μωυσιάδη να είναι οι βοηθοί του, ενώ 4ος θα είναι ο Ματσούκας και στο VAR οι Γκάμαρης, Σαμοΐλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.