Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ελπίδα «πέθανε» νωρίς....

Η ελπίδα «πέθανε» νωρίς....

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2013 00:10
Ο Ολυμπιακός ήξερε ότι έψαχνε ένα θαύμα ώστε να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Λεβάντε μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο το γκολ του Μάρτινς μόλις στο 9ο λεπτό έβαλε τέλος νωρίς στις όποιες ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση, με το τελικό 0-1 να αποτυπώνει και την κάκιστη εικόνα της Ελληνικής ομάδας.

Ο Μίτσελ έλεγε χθες στην συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός πήρε το μάθημα του στον πρώτο αγώνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ποτέ στο γήπεδο, καθώς ο αγώνας ήταν μία επανάληψη του πρώτου παιχνιδιού, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν «φλύαρη» κατοχή χωρίς να απειλούν, και την Λεβάντε να παίζει το παιχνίδι της περιμένοντας στα καρέ της.

Έτσι οι Ισπανοί ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι πιο απειλητικοί, έχοντας τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ κυρίως με τον Μάρτινς, ενώ η μόνη καλή στιγμή του Ολυμπιακού ήταν μία κεφαλιά του Σιόβα στο 90’, με τον Νάβας να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το ματς:


Η ελπίδα «πέθανε» νωρίς....
Ο Ολυμπιακός έψαχνε ένα γρήγορο γκολ για να αποκτήσει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο η Λεβάντε πήγε να «παγώσει» το «Καραϊσκάκη» μόλις στο 2ο λεπτό όταν το σουτ του Μπαρκέρο πέρασε άουτ ακουμπώντας και λίγο το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ.

Ότι όμως δεν κατάφερε να κάνει ο Μπαρκέρο το έκανε ο Μάρτινς στο 9’, ανοίγοντας το σκορ για την Λεβάντε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην όποια ελπίδα των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν αποδιοργανωμένοι με αποτέλεσμα η Λεβάντε να έφτασε κοντά στο 2-0 στο 17’, με τον Μάρτινς ωστόσο να αστοχεί από την καρδιά της μεγάλης περιοχής. Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη του καλή στιγμή, με τον Μήτρογλου να αστοχεί με αριστερό σουτ, ωστόσο η συνέχεια βρήκε την Λεβάντε να είναι πιο απειλητική, έχοντας «βραχυκυκλώσει» όπως και στο πρώτο παιχνίδι την Ελληνική ομάδα.

Έτσι οι Ισπανοί ήταν αυτοί που έδειχναν ότι μπορούσαν να φτάσουν πιο κοντά στο γκολ, με τον Μάρτινς να βγαίνει μόνος του στο 38’, ωστόσο ο Κάρολ κατάφερε να διώξει σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους τελικώς άνηκε στον Ολυμπιακό, με τον Βλαχοδήμο, ο οποίος ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της ομάδας, να πιάνει ένα σουτ το οποίο ωστόσο δεν δυσκόλεψε τον Νάβας.

Ο Μίτσελ προχώρησε σε δύο αλλαγές στις αρχές του δεύτερου μέρους, βάζοντας τους Χολέμπας και Φετφατζίδη αντί των Λυκογιάννη και Γκρέκο αντίστοιχα, ωστόσο παρότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο μέρος, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋπέθεσες για γκολ.

Έτσι παρά τα σουτ των Τζεμπούρ και Χολέμπας στα πρώτα λεπτά τα οποία δεν ανησύχησαν τον Νάβας, η συνέχεια ήταν άκρως απογοητευτική με αποτέλεσμα ο κόσμος να φεύγει από νωρίς από το γήπεδο, ενώ αρκετοί αποδοκίμαζαν την εμφάνιση της ομάδας. Πεσμένος ο ρυθμός στα υπόλοιπα λεπτά, με τους γηπεδούχους να είχαν «φλύαρη» κατοχή μην μπορώντας να πετύχουν έστω ένα γκολ της… τιμής.

Τελικώς έπρεπε να φτάσει ο αγώνας στο 90’ για να σημειωθεί μία μεγάλη φάση, με τον Νάβας να αποκρούει με τρομερή επέμβαση την κεφαλιά του Σιόβα ύστερα από κόρνερ. Τίποτα περισσότερο στη συνέχεια, με τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη, και τους παίκτες να αποχωρούν με αποδοκιμασίες από την εξέδρα.


Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).

Λεβάντε: Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.