Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μέσα» ο Γκαρσία με Κέρκυρα

«Μέσα» ο Γκαρσία με Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2013 20:39
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Κέρκυρα συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία όπου μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει και φανέλα βασικού.

Ο Ουρουγουανός άσος είχε βρεθεί πριν λίγο διάστημα ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το συμβάν ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τον Γιώργο Δώνη να τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα.

Στην ομάδα επιστρέφουν επίσης οι Αθανασιάδης και Κατσικάς οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Λάζαρ, Καμαρά παρότι δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Φωτάκης, Ολίσε, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης, Χακόμπο με τους δύο πρώτους να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν θεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Κάτσε καθώς είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:


Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Καμαρά, Λίνο, Ιτάνζ, Πάμπλο Γκαρσία, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.