Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Απέδρασε» με Σισέ ο Ολυμπιακός, μεγάλες νίκες για Ατρόμητο και Παναιτωλικό (video)

Super League Interwetten: «Απέδρασε» με Σισέ ο Ολυμπιακός, μεγάλες νίκες για Ατρόμητο και Παναιτωλικό (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/12/2021 21:55
Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε για ένα ημίχρονο στην έδρα του ΟΦΗ αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1. Στο +9 οι «ερυθρόλευκοι» από την 2η ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/12) τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος πήρε μία πολύτιμη νίκη επικρατώντας με 2-1 στο Περιστέρι του Απόλλωνα Σμύρνης και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας την ομάδα την Ελαφρά Ταξιαρχία στον πάτο της βαθμολογίας.

Στο άλλο σημαντικό αποτέλεσμα της ημέρας ο Παναιτωλικός «έφυγε» με το διπλό από τον Βόλο 2-1, αποτέλεσμα που προκάλεσε και τη λύση της συνεργασίας της ομάδας της Μαγνησίας με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

«Ερυθρόλευκη» υπεροχή με πρωταγωνιστή Σισέ

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ στην Κρήτη αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να αυξήσει για την ώρα την διαφορά από την 2η ΑΕΚ.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Διαμαντή στο 16' όμως οι απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση και στο 24' ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σισέ.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν αυτός που με το ξεκίνημα της επανάληψης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες και τελικά στο 60' ο Ρόνι Λόπεζ με δυνατό τελείωμα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μετά το 3-1 τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα και το σύνολο του Μαρτίνς πανηγύρισε μία νίκη σε μία δύσκολη έδρα.



Μεγάλη νίκη και βαθμολογική ανάσα για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Βόλου και πήρε μία βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μόρσεϊ να συγκλίνει από τα αριστερά προς τα μέσα και με ένα δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 3'

Οι Βολιώτες βέβαια είχαν άμεση απάντηση και τέσσερα λεπτά μετά ο Ρεγκατίν με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η αναμέτρηση είχε ωραίο ρυθμό και στο 33' οι παίκτες του Γιάννη Αναστασιού συνεργάστηκαν πολύ ωραία, ο Χουχούμης σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Καρέλης με δυνατή κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, ο Παναιτωλικός κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ με τον Βόλο να προσπαθεί να απειλήσει αλλά χωρίς επιτυχία.



«Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος άφησε πίσω του την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μία πολύτιμη νίκη με 4-1 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Περιστεριώτες έχοντας τον Σπιριντόβιτς σε καλή μέρα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9' όταν ο Αυστριακός πήρε την ασίστ από τον Γιαννιώτη και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια απάντησαν άμεσα κερδίζοντας πέναλτι σε χέρι του Χατζησαϊά και ο Φατιόν από τα 11 βήματα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην επανάληψη. Ο Ατρόμητος όμως πήρε και πάλι την πρωτοβουλία και μετά από ωραία συνεργασία στο 40' ο Μουνίθ με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-1.

Τα πράγματα φάνηκαν να ξεκαθαρίζουν στο 67' όταν ο Λισγάρας ανέτρεχε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι της αναμέτρησης μετά και από υπόδειξη του VAR απέβαλε τον αρχηγό του Ατρομήτος έχοντας υποδείξει ήδη παράβαση πέναλτι. Ο Κουλούρης ευστόχησε δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός μάλιστα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με διπλή προσπάθεια στο 75'.

Ο Ατρόμητος έτσι άφησε στην τελευταία θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.