Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Θετικός στον κορωνοϊό ένας ποδοσφαιριστής, απορρίφθηκε η έφεση για Μπερτόγλιο

Άρης: Θετικός στον κορωνοϊό ένας ποδοσφαιριστής, απορρίφθηκε η έφεση για Μπερτόγλιο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/11/2021 19:27
Ένας ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε θετικός στον κορωνοίό κι έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα, δύο εικοσιτετράωρα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11, 19.30) για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Άσχημα νέα για τους «κίτρινους» την Πέμπτη (18/11). Κι αυτό διότι όπως έγινε γνωστό, στα καθιερωμένα τεστ των ποδοσφαιριστών, ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι ενεργοποιήθηκε απευθείας το υγειονομικό πρωτόκολλο με τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε καραντίνα ενώ θα υπάρξουν και νέα τεστ.

Παράλληλα στο κενό έπεσε η έφεση που είχαν καταθέσει οι Θεσσαλονικείς για την τιμωρία του Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντίνος αποβλήθηκε στο επεισοδιακό εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο.

Η τιμωρία του ήταν τρεις αγωνιστικές, αλλά οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει έφεση με σκοπό να τον έχει πιο νωρίς στη διάθεσή του ο Άκης Μάντζιος. Η έφεση όμως απορρίφθηκε κι έτσι ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.