Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Να κάνουμε το εντελώς αντίθετο»

Μίτσελ: «Να κάνουμε το εντελώς αντίθετο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2013 20:41
Να κάνει το εντελώς αντίθετο από αυτό του πρώτου αγώνα εάν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός, τόνισε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λεβάντε.

Ο Ισπανός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να κατακτήσουν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό ενώ τόνισε ότι η εμφάνιση στην Ισπανία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική εικόνα της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:


Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει το αποτέλεσμα:

«Πρέπει να κάνουμε εντελώς το αντίθετο από ότι στο πρώτο ματς. Να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα. Έχουμε δύσκολο έργο, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος αλλά και για την ποιότητα του αντιπάλου. Σε ένα ματς, ωστόσο, μπορούν να συμβούν τα πάντα και ίσως αυτά να είναι υπέρ μας».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός άφησε αιχμές για την διαιτησία του πρώτου αγώνα:

«Μπορεί να προηγηθούμε νωρίς, να κερδίσουμε εμείς πέναλτι, να αποβληθεί αντίπαλος ή να κάνει λάθη υπέρ μας ο διαιτητής. Πρέπει να έχουμε την ψυχολογία του νικητή και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας»

Όσο για το πού στηρίζει την αισιοδοξία του:

«Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα αύριο. Αυτό είναι ότι δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε πριν μια εβδομάδα. Ό,τι παρουσιάσαμε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική μας εικόνα. Δεχτήκαμε ένα σημαντικό μάθημα και μας έχει φανεί πολύ χρήσιμο για να καταλάβουμε ότι το ματς της Πέμπτης έχει δυσκολίες αλλά σημασία έχει τι θα κάνουμε εμείς».Η Λεβάντε στο πρώτο ματς έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο κι εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Ήταν μια μέρα όπου τίποτα δεν πήγε καλά για μας. Τίποτε όμως. Επομένως έχουμε τις πιθανότητές μας»

Για τον παράγοντα άγχους που μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες το γεγονός ότι θα παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο:

«Όλα είναι υπέρ μας αύριο. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον καταπληκτικό μας κόσμο που μας υποστηρίζει. Όλες οι συνθήκες είναι υπέρ μας. Η παρουσία του κόσμου δεν είναι πίεση, είναι δύναμη για μας».

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα ο Ολυμπιακός:

«Χρειαζόμαστε επιθετικότητα και ένταση στο παιχνίδι μας. Χρειαζόμαστε να κατακτήσουμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στην επίθεση. Δεν θα το καταφέρουμε αν δεν κατακτήσουμε τον έλεγχο, γιατί το ίδιο θα επιδιώξει και ο αντίπαλος.

Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει το πλεονέκτημα των τριών γκολ και είναι πάρα πολύ καλό στο να παίζει πίσω από την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου του. Αυτό έκανε στο πρώτο ματς. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μόνο από την επίθεση»

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Χολέμπας ως αριστερό χαφ:

Ο Χολέμπας μπορεί να παίξει αύριο. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους παίκτες στην αποστολή. Πρόθεσή μας είναι να πάρουν όλοι οι παίκτες χρόνο στα παιχνίδια της ομάδας μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει τερματοφύλακας. Νομίζω...»

Για το αν υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν μαζί Τζεμπούρ και Μήτρογλου:

Δεν θέλω να σας πω ποιοι θα παίξουν. Θα το μάθουν πρώτα οι παίκτες. Είναι μία πιθανότητα να παίξουν οι Μήτρογλου και Τζεμπούρ και είναι και οι δυο τους σπεσιαλίστες».

Για τον Νταβίντ Φουστέρ:

«Ο Φουστέρ δεν είναι στην αποστολή αύριο. Επιλέξαμε τους παίκτες και επειδή βρίσκεται πολλές εβδομάδες εκτός δράσης, θεωρήσαμε ότι το καλύτερο θα ήταν για να μείνει εκτός».

Για το αν θεωρεί εφικτό να πανυγηρίσει μία μεγάλη ανατροπή το ίδιο ως προπονητής στο ματς της Πέμπτης όπως στο παρελθόν ως παίκτης της Ρεάλ:

Παρόλο που το αυριανό παιχνίδι μπορεί να μοιάζει πολλές με τις στιγμές που έζησε στην Ρεάλ. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Επομένως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κυρίως δεν θα ξέρουν για ποιο πράγμα τους μιλάω, γιατί είναι πολύ νέοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.