Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Σάλκε

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2013 01:27
Σε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, Γαλατάσαραϊ και Σάλκε έμειναν στο 1-1 στην Τουρκία, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βασικούς τους Σνάιντερ και Ντρογκμπά και σε ένα κατάμεστο «Αλί Σαμι Γεν», η Γαλατά φάνταζε το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η Σάλκε παραλίγο να πάρει προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό, με το Μουσλέρα να εξαπολεί καλό σουτ προς την εστία.

Τελικώς όμως οι Τούρκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12’, με τον Γιλμάζ να κάνει το 1-0 με δυνατό σουτ φτάνοντας έτσι τα 7 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν. Τέσσερα λεπτά μετά η Σάλκε άγγιξε την ισοφάριση καθώς ούτε ο Χούντελαρ αλλά ούτε ο Μάτιπ κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο επόμενο λεπτό η Γαλατά έφτασε κοντά στο 2-0, όταν και ο Άλντιτοπ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από ριμπάουντ σε σουτ του Ντρογκμπά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ όταν και ο Γιλμάζ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον κίπερ των Γερμανών, ωστόσο η Σάλκε ήταν αυτή που έστειλε τελικώς την μπάλα στα δίχτυα, με τον Τζόουνς να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 45’ ύστερα από αντεπίθεση η οποία ξεκίνησε από λάθος του Νουνκό στον άξονα.

Ο Τερίμ αντικατέστησε τον Σνάιντερ στο ημίχρονο, ωστόσο αυτό μάλλον έκανε χειρότερα τα πράγματα, καθώς η Σάλκε πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Παρόλο που η Γαλατά είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, στο 77’ ο Γιλμάζ αστόχησε σε νέο τετ-α-τετ ύστερα από πάσα του Ντρογκμπά, ενώ η Γερμανική ομάδα απώλεσε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Ντράξλερ να αστοχεί ύστερα από αντεπίθεση.

Στο τέλος δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι «βασιλικοί μπλε» να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» της διοργάνωσης.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Νουνκό, Ντρογκμπά, Σνάιντερ (46’ Αμπραμπάτ), Γιλμάζ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Άλντιτοπ (65’ Έμπουε), Σαμπρί Σαριόγλου, Καγιά

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Κολάσινατς, Νοϊστάντερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν, Μπαστός, Χούντελαρ (75’ Πούκι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.