Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Γουότφορντ στο ντεμπούτο του Ρανιέρι (video)

Η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Γουότφορντ στο ντεμπούτο του Ρανιέρι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2021 16:43
Η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την Γουότφορντ εκτός έδρας στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των γηπεδούχων. Χατ-τρικ ο Φριμίνο, απίθανο γκολ από Σαλάχ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στην Αγγλία μετά από τον Φλεβάρη του 2019 αλλά η Λίβερπουλ τον κέρασε… φαρμάκι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Γουότφορντ, διαλύοντας με 5-0 τις «σφήκες» στο «Βίκαρατζ Ρόουντ».

Οι «κόκκινοι» ήταν καταιγιστικοί, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο μέρος. Μόλις στο 9’ ο Σαλάχ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο στον Μανέ και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έγινε έτσι ο 3ος Αφρικανός μετά τους Ντρογκμπά και Σαλάχ που φτάνουν σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στην κατηγορία, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ο Σενεγαλέζος δεν σκοράρει κανένα από πέναλτι.

Τη σκυτάλη πήρε ο Φιρμίνο, σκοράροντας το 2-0 στο 37’ μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία, ενώ ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’). Δύο λεπτά μετά ο Σαλάχ πέτυχε το ομορφότερο γκολ του αγώνα, «αδειάζοντας» τρείς παίκτες προτού στείλει με υπέροχο τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Γουότφορντ που δεν είχε ούτε σουτ για 65 λεπτά, «άγγιξε» το 4-1 στο 85’ με το δοκάρι του Ζοάο Πέδρο, όμως στο 90+1’ η Λίβερπουλ πέτυχε και πέμπτο γκολ, με τον Φιρμίνο να βάζει το… κερασάκι, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.