Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα* (* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/9/2021 12:07
Η δεύτερη αγωνιστική σε Europa League και Europa Conference League είναι γεγονός,με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Φενερμπαχτσέ για τον 4οόμιλο του Europa League (30/9, 19:45). Η «μονομαχία» στην Τουρκία ενδέχεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των πρωταθλητών Ελλάδος στην διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Αντβέρπ (2-1), βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και με θετικό αποτέλεσμα απόψε, κάνουν σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση θα γίνει πιο σύνθετη.

Οι Πειραιώτες στην Πόλη θα συναντήσουν αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Η Φενερμπαχτσέ έχει στον πάγκο τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ενώ επιθετικά στηρίζεται στον τέως αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα. Παράλληλα, το ρόστερ των Τούρκων βρίθει αστέρων, με τους Μεσούτ Εζίλ, Λουίς Γκουστάβο, Ντιέγκο Ρόσι, Μεργκίμ Μπερίσα και Ενερ Βαλέντσια να ξεχωρίζουν.

Βέβαια, παρά την λάμψη που εκπέμπουν οι αστέρες τους, στην πρεμιέρα έμειναν στο 1-1 με την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρη, χάνοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις για την νίκη. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, έπειτα από 7 αγωνιστικές βαδίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή με την Τραμπζονσπόρ (5-1-1).

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 1:2.35 X:3.25 2:3.15

Μεταφερόμαστε στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική τουEuropaConference League. Εκεί, ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Λίνκολν (2-0) και το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), αντιμετωπίζει την ΣλόβανΜπρατισλάβας. Οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να κάνουν το 2/2 στο 6ο γκρουπ και να γίνουν το απόλυτο αφεντικό στην μάχη της απευθείας πρόκρισης στους «16».

Οι παίκτες του ΡαζβάνΛουτσέσκου αναμένεται να μπουν υποψιασμένοι στο γήπεδο, αφού δεν έχουν ξεχάσει τη ζημιά που τους έκαναν το καλοκαίρι του 2019 οι Σλοβάκοι. Τότε η Σλόβαν σε διπλά ματς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του EuropaLeague! Πάντως, η αντίπαλος των Κυπελλούχων Ελλάδος, δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση (1 νίκη στα 5 τελευταία).

ΠΑΟΚ – ΣλόβανΜπρατισλάβας1:1.34 X:5.15 2:9.10


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Europa League και το Conference League όπως θα ήθελες να είναι...

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.