Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός: Ποδόσφαιρο και μπάσκετ με 0% γκανιότα*! (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός: Ποδόσφαιρο και μπάσκετ με 0% γκανιότα*! (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/9/2021 11:17
Μπορεί να αφήσαμε πίσω μας το Champions League, ωστόσο το πρόγραμμα της Πέμπτης (30/09) είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις για το Europa League και το Conference League, ενώ έχουμε πρώτο τζάμπολ στη EuroLeague! Κοινώς, γίνεται ένας μικρός χαμός και το Pamestoixima.gr φροντίζει η δράση να γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική για τους παίκτες του!

Αρχικά, το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός για το Europa League το ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις!

Μερικές ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και θέλει να κάνει το 2/2 στο Conference League. Θα τα καταφέρει η ομάδα του Λουτσέσκου; Το ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας το ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά special bets και ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας με 0% γκανιότα και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις!Απόψε (30/09) έχουμε το πρώτο τζάμπολ και στη EuroLeague. Η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης επιστρέφει, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό του Μάικ Τζέιμς; Θα μπουν με το δεξί οι «πράσινοι»; Το Μονακό – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παίζει με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.gr. Μην χάσεις την ευκαιρία!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.