Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με προίκα τα 17 ευρωπαϊκά γκολ του Ελ Αραμπί στην Πόλη ο Ολυμπιακός, κλειδί της νίκης ο Μίτριτσα στην Τούμπα

Με προίκα τα 17 ευρωπαϊκά γκολ του Ελ Αραμπί στην Πόλη ο Ολυμπιακός, κλειδί της νίκης ο Μίτριτσα στην Τούμπα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/9/2021 11:08
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, πράξη 2η στη μάχη του Ολυμπιακού στο Europa League. Το 2-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Αντβέρπ έδωσε στους Πειραιώτες προβάδισμα με το "καλημέρα" καθώς Άιντραχτ και Φενέρ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στη Φρανκφούρτη.

Στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να διαχειριστούν με λιγότερη πίεση τις back to back αναμετρήσεις που ακολουθούν με τους Γερμανούς. Το "Sukru Saracoglu" είναι σκληρή έδρα, ωστόσο η Φενέρ είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη άρα και την υποχρέωση να ρισκάρει.

Με τρεις κεντρικούς χαφ, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ελέγξει τον άξονα της μεσαίας γραμμής και το τέμπο της αναμέτρησης. Βγάζοντας παίκτες από την πίσω ζώνη για να εκμεταλλευτεί τις πιθανές υπεραριθμίες του στα άκρα και απέναντι στο 3-4-3 των γηπεδούχων.

Τακτική που ταιριάζει στο παιχνίδι του Γιώργου Μασούρα και στις συνεργασίες του εντός περιοχής με τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "ερυθρολεύκων", έχοντας σκοράρει συνολικά 17 γκολ στους ομίλους ή την προκριματική φάση σε Champions & Europa League. Την δική του αποστολή να φέρει εις πέρας έχει και ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Η νίκη της πρεμιέρας στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν, θα πάρει αξία για τον "Δικέφαλο" εφόσον επιτευχθεί το 2/2 κόντρα στους Σλοβάκους.Το ενδεχόμενο νέο τρίποντο θα φέρει τους παίκτες του Λουτσέσκου σε θέση απόλυτης ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στην φάση των "16". Και συνάμα θα προσφέρει τη δυνατότητα να πάει ο ΠΑΟΚ με ηρεμία στα ματς με τη Κοπεγχάγη, για να βάλει ισχυρή υποψηφιότητα στην θέα της κορυφής του Group F.

Η Σλόβαν δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς με την Κοπεγχάγη. Η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν εμφανής και οι Δανοί επικράτησαν μάλλον πιο εύκολα και από όσο δείχνει το τελικό υπέρ τους 1-3 στη Μπρατισλάβα.

Στο 90λεπτο της Τούμπας οι Σλοβάκοι θα ρίξουν το βάρος στην άμυνα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος. Δύσκολα ωστόσο μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ποιότητα παικτών όπως οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Άκπομ ή Μίτριτσα.

Ο μικρόσωμος αλλά δαιμόνιος Ρουμάνος διεθνής εξτρέμ σκόραρε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και η ικανότητα του να κινείται στην πλάτη της άμυνας, συχνά τον φέρνει σε θέση βολής. Η ταχύτητα του Μίτριτσα σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα του όταν εκτελεί σε πρώτο χρόνο, είναι στοιχεία που εύκολα ή δύσκολα μπορούν να κρίνουν την αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Η μάχη των ομίλων σε Europa & Conference League συνεχίζεται με αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές για παίκτες από τη winmasters

Η στοιχηματική επιλογή Ελ Αραμπί να σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός σε απόδοση 4.75*

Η επιλογή Μίτριτσα να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Σλόβαν σε απόδοση 2.90*

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού
και απώλειας περιουσίας