Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Αέρας» ο Άρης στο Περιστέρι, «κόλλησαν» Απόλλωνας και Ιωνικός (videos)

Super League Interwetten: «Αέρας» ο Άρης στο Περιστέρι, «κόλλησαν» Απόλλωνας και Ιωνικός (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/9/2021 21:39
Ο Άρης πανηγύρισε το πρώτο του φετινό «διπλό» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten νικώντας 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στη Ριζούπολη.

Οι «κίτρινοι» με αυτό το «τρίποντο» έσβησαν οριστικά το -6 κι έχουν πλέον ένα βαθμό που τους φέρνει στην τελευταία θέση μαζί με τους Περιστεριώτες. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Παράσχο να αντικαθιστά τον Άνχελ Λόπεθ δεν αποδείχθηκε πάντως αποτελεσματική με το «καλημέρα».

Τον πρώτο του πόντο πήρε και ο Απόλλων Σμύρνης στην πρεμιέρα του Τζιανλούκα Φέστα στην τεχνική του ηγεσία. Από την άλλη ο Ιωνικός έμεινε για τρίτο διαδοχικό αγώνα αήττητος και φιγουράρει στην 8η θέση με 5 βαθμούς.

«Σίφουνας» ο Άρης με «όπλο» την αποτελεσματικότητα

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο κι άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Μαντσίνι να εκμεταλλεύεται την ωραία ασίστ του Σούντγκρεν.

Στο φινάλε του ημιχρόνου οι παίκτες του Άκη Μάντζιου σκόραραν ακόμα δύο φορές με τον Εντιαγέ και τον Καμαρά. Και τα δύο τέρματα ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν με τον Σπιριντόνοβιτς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή με τακουνάκι του Κουλούρη που έδιωξε δύσκολα ο Κουέστα. Στο 60' ο Άρης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κουλούρη μέσα στην περιοχή. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα κι έβαλε ξανά τους Θεσσαλονικείς σε θέση «οδηγού».

Έξι λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος του Κυριάκου Παπαδόπουλου επέτρεψε στον Ματέο Γκαρσία να βρεθεί απέναντι στον Πίριτς και να «κλειδώσει» την επικράτηση του Άρη.

Μέχρι το φινάλε ο Ατρόμητος πίεσε αλλά δεν βρήκε ποτέ το τέρμα που θα τον έβαζε ξανά στο ματς.



Οι άμυνες νίκησαν στη Ριζούπολη

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε να μην ηττηθεί για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τα κατάφερε κόντρα στο νεοφώτιστο Ιωνικό με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στην άκρη του πάγκου μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Πετράκη, ήταν φανερό ότι έριξε το «βάρος» στην αμυντική γραμμή.

Οι καλές φάσεις δεν ήταν πολλές, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 69' με τον Μάναλη. Το τέρμα του Έλληνα επιθετικού όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση VAR.

Στο 84' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσιλούλη, χωρίς να αλλάξει πάντως κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.