Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Κέρκυρα και ΠΑΟΚ ο Βιτόλο

Χάνει Κέρκυρα και ΠΑΟΚ ο Βιτόλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 18:47
Απών από τα παιχνίδια με Κέρκυρα (9/3, εντός) και ΠΑΟΚ (17/3, εκτός) θα είναι ο Βίκτορ Βιτόλο ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

Ο μέσος των «πρασίνων» αντίκρισε την 7η κίτρινη κάρτα φέτος στον αγώνα με τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να λείψει σε δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τα οποία θα είναι τελικώς οι αναμετρήσεις με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ σε ΟΑΚΑ και Τούμπα αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας με ΟΦΗ εντός (23/2) και ΑΕΚ εκτός (3/3) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τον αγώνα με τον Πλατανιά στις 30 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βίκτορ Βιτόλο θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 7 κίτρινων καρτών, στον εντός έδρας αγώνα της 25ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα και στον εκτός έδρας αγώνα της 26ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.