Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστεύει στην ανατροπή ο Σαμαράς

Πιστεύει στην ανατροπή ο Σαμαράς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 18:01
Θετικός όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισης της Σέλτικ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος παρά την εντός έδρας ήττα των «καθολικών» με 3-0 απέναντι στη Γιουβέντους, τόνισε μέσω δηλώσεων του στο skysports, ότι η ομάδα του θα παλέψει για την ανατροπή.

Ο ίδιος δεν έδωσε το παρόν στο πρώτο παιχνίδι λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με τον ίδιο να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τον επαναληπτικού του Τορίνο, δηλώνοντας ότι όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο:

«Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Παίζουμε ενάντια στους πρωταθλητές Ιταλίας σε ένα εξαιρετικό στάδιο. Θα είναι μία βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.

Εάν παρακολουθείς Ιταλικό πρωτάθλημα μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που αμύνονται. Χρειάζεται να γίνουμε λίγο πιο έξυπνοι στο παιχνίδι μας καθώς μερικές φορές είμαστε πολύ προβλέψιμοι
» .

Ο Έλληνας φορ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του Γκάρι Χούπερ ο οποίος έχει σκοράρει 22 φορές φέτος με τη φανέλα των «καθολικών», επίδοση που ανάγκασε τον Ρόι Χότζον να τον καλέσει στην Εθνική Αγγλίας:

«Αυτό που τον κάνει ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεται πάντα στην σωστή θέση ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Διανύει μία εξαιρετική σεζόν για τον σύλλογο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.