Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Ίδρωσε» αλλά προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: «Ίδρωσε» αλλά προκρίθηκε η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 02:28
«Ίδρωσε» αλλά τα κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχοντας αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της νίκησε με 2-1 τη Ρέντινγκ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Μίντλεσμπρο- Τσέλσι.

Νάνι στο 69’ και Ερνάντεζ στο 72’ οι σκόρερ των γηπεδούχων, με τον ΜακΆνουφ να μειώνει στο 81’ και να παρατείνει το άγχος για τους φίλους της Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι ελπίδες των οπαδών της Ρέντινγκ για την ισοφάριση αποδείχθηκαν τελικώς… φρούδες.

Το ματς:


Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή από το πρώτο λεπτό, ωστόσο έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Φεντερίτσι, με τον κίπερ της Ρέντινγκ να κατεβάζει ρολά, λέγοντας όχι στις προσπάθειες των Γουέλμπεκ, Ερνάντεζ και Γιάνγκ. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κάποια μέτρα χωρίς ωστόσο να ανησυχούν ιδιαίτερα τον Ντε Χέα, και τελικώς πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Νάνι σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος η άμυνα των «ρόγιαλς» έγινε ιδιαίτερα «σφιχτή», με αποτέλεσμα οι παίκτες της Γιουνάιτεντ να μην βρίσκουν ελεύθερους χώρους. Ωστόσο ο Νάνι κατάφερε να βρει τον τρόπο στο 69’, κάνοντας το 1-0 ύστερα από ασίστ του Βαλένσια.

Δεν πέρασαν τρία λεπτά, και ο Ερνάντεζ έκανε το 2-0, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Η Ρέντινγκ ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και μείωσε στο 81’ με τον ΜακΆνουφ, ενώ στα τελευταία λεπτά πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι ιη Γιουνάιτεντ πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.